13.12.2007 г., 14:01 ч.

Красиви думи 

  Поезия » Любовна
5596 0 1

            Красиви са думите, които ми подари...

            ТЕ ми вдъхнаха живот, който беше замъглен от обстоятелствата на съдбата.

            Твоите ценни думи, които нежно докосват сърцето ми и правят чудеса...

             А най-голямото чудо, което е необяснимо си ти, твоите очи...

             Погледни... животът кипи... ти се наслаждаваш на моите очи...

 

        

© Бен Ар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??