19.11.2010 г., 21:10 ч.

Красиви спомени 

  Поезия
725 0 0


Красиви спомени



Красиви спомени от дълбокото изплуват,
напомнят ми от предразсъдъци какво съм пропуснала.
Красиви спомени в сънищата ми танцуват -
само там с ролите си докрай са допуснати.

Красиви спомени нашепват нещо мило,
доближило се, докоснало се до разума и до сърцето.
Една несбъднатост в мене мъчно се е свила,
всички шансове във времето отнети са.

23.11.2010 г.

 

 

 

 

 

 


© З. Райкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??