Nov 19, 2010, 9:10 PM

Красиви спомени 

  Poetry
724 0 0


Красиви спомени



Красиви спомени от дълбокото изплуват,
напомнят ми от предразсъдъци какво съм пропуснала.
Красиви спомени в сънищата ми танцуват -
само там с ролите си докрай са допуснати.

Красиви спомени нашепват нещо мило,
доближило се, докоснало се до разума и до сърцето.
Една несбъднатост в мене мъчно се е свила,
всички шансове във времето отнети са.

23.11.2010 г.

 

 

 

 

 

 


© З. Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??