Красивите устни
и дръзкият поглед
пронизват сърцето ми
всяка секунда.
Изящна картина
и миг на безумие
изпиват ръцете ми...
И не искам да мисля.
Прекрасните сънища
ситно изплетени
измъчват и дните
...и нощите
И в толкова много
откраднати мигове
аз пак ще запазвам
по частица от тебе
© Деян Иванов Всички права запазени