10.10.2007 г., 9:17 ч.

Красиво:) 

  Поезия
894 0 9
Щастие гори в очите ти красиви,
усмивка на лицето ти блести,
с нежната целувка по нослето,
радостта си ти разкри.
Каза нежно на ушето ми:
"Завинаги оставаш във сърцето ми!"
Изтръпнах, сякаш се сковах,
ала щом погледнах те в очите аз разбрах:
"Веднъж в живота си човек обича истински!
Това е моята съдба, да обичам и да съм обичана.
Каква невероятна красота!"

© Усмивчица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??