24.07.2006 г., 20:30 ч.

Красиво е лятото 

  Поезия
562 0 6
Красиво е лятото в щастливо преляло,
в очите пробляснала със светлина.
В душите онази омая  богата разляла
със пурпора в залеза и рози във изгрева.
Със дъх на обичане шепти във полята,
погалва със вятъра високи билата.
И пак се събужда сред песни и стихове,
заспива сред ромон на течащите извори.
Богата и тръпнеща, облечена в рокли
на цветните ленти от моите сънища.
Сатенени меки застлани вечерници
и утринни - свежи са твоите пътища...

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??