Момиче мило, жива красота,
с усмивка прекрасна и мила.
Истинско момиче като от някога,
когато жената бе истинска жена.
Облечена в красива народна носия!
Красива, умна със стройна снага,
обичаща любимия си, вярна душа!
Хубава е но не парадира с това,
скромна, работлива, дама една!
Поднасям и обикновенни цветя,
а тя прегръща ги, подарени от душа!
Твоята усмивка отрази се на моето лице,
успя да разтупи моето ранявано сърце.
Две чаши вино, две грейнали лица,
наздравица с усмивка, за нас и Любовта!
А устните ни се сляха в целувка винена,
сега са заедно две влюбени сърца!
© Валентин Миленов Всички права запазени