18.04.2008 г., 19:26 ч.

Красиво начало  

  Поезия » Любовна
533 0 0

Щастлива усмивка и слънчеви лъчи,
на небето грееха хиляди звезди.
Букет червени рози и бутилка вино,
след туй - романтичен филм в кино.
Гледаше ме нежно, право в очите,
след това плавно разпиля ми косите.
Когато те погледнах, дъхът ми спря,
ръката ти до моята бавно се допря.
Малкото ми сърчице забързано се разтуптя
и този миг с теб бързо отлетя.
Не можеше ли времето за малко да спре?
И когато посрещнахме изгрева пред тихото море,
ти чу тихия ми уплашен зов,
целуна ме и така започна нашата любов.

 

 

 

© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??