25.11.2023 г., 19:48 ч.

Красота 

  Поезия » Любовна
180 0 0

Искам аз да летя, да пея,

да съм волна птица желая,

симфония в рими да лея,

за красотата ти мечтая!

 

Ти си неземен блян,

искам да те видя пак,

за теб съм замечтан,

а живея сам в мрак!

 

Ще дойде пролетта,

вън ще цъфтят цветя,

но живея в празнота,

не мога аз да полетя!

 

Моля те, ела поне веднъж,

слънчеви лъчи пак ми дай,

нека спре този силен дъжд,

нека крепиш духа ми докрай!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??