16.03.2019 г., 8:43 ч.

Красота от рая 

  Поезия » Любовна
411 0 2

Моя любима чудесна,

облечена в премяна бяла,

в ярка светлина небесна -

за теб душа е замечтала.

 

Нека твоите лъчи

в пролетта мен да галят,

да галят моите очи,

да видя красота от раят!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??