26.05.2010 г., 8:05 ч.

Красотата е в характера 

  Поезия » Философска
559 0 4
Такова чудо де се е видяло -
жена да няма в баня огледало!

Щом сутрин в него се погледне Нешка,
възкликва: "Господи, това е грешка!
Какво е туй плашило срещу мен!
След туй, което току що видях -
от нищо вече не изпитвам страх!"

Измислила е Нешка тази смешка,
със цел да има хубав, спорен ден!

Във думите й нищо вярно няма!
Но и да има - нищо страшно няма!

За цял народ на Нешка красотата -
е във характера й и в душата!

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??