27.09.2008 г., 16:50 ч.

Кратки мисли 

  Поезия » Друга
1289 0 10

Птиците сигурно са щастливи,

           щом могат да летят и в лошо време...

 

 

                          ***

 

 

Ако рибите се носеха по течението,

         нямаше да им е нужно да умеят да плуват.

 

                         ***

 

Какви са нещата, зависи от това

           с какви очи ги гледаш...

 

                       ***

 

Ако няма любов, какво остава

              след секса, щом той е до време?

 

 

                        ***

 

Не вярвам на очите си -

               ненаситни са и често преувеличават.

 

                           ***

 

Създаде Бог светлината...

              Защо тогава не отварям очи?

                          Вътре е по-светло?!

 

 

                           ***

 

Размерите са относителни -

              зависи в какви рамки ги поставяш.

 

                         ***

 

Ако вятърът е безпътен,

                 как винаги стига до мен?

 

                          ***

 

Не спира да вали,

                     а аз съм все така жадна...

                        

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??