6.07.2007 г., 17:50 ч.

кратко... 

  Поезия
827 0 6
     Кратко

Отпих глътка от кафето, което поръчах.
Разбърквам го с поглед от съседната маса,
защото го пия без захар..
.

© Емо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??