6 jul 2007, 17:50

кратко... 

  Poesía
898 0 6
     Кратко

Отпих глътка от кафето, което поръчах.
Разбърквам го с поглед от съседната маса,
защото го пия без захар..
.

© Емо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??