1.10.2016 г., 10:08 ч.

Кратко уравнение с известни 

  Поезия » Любовна
384 2 10

КРАТКО УРАВНЕНИЕ С ИЗВЕСТНИ 

Р.Чакърова 

 

Душата ме боли от много обич, 
сърцето хълца, от лъжи преситено. 
Ще нарисувам вместо вежди - скоби, 
а кръстът ще е "хикс".  Вместо очите ти 

 

ще зейнат черни нули, в миг угаснали
след десетично преваляли номини. 
Вина на седма степен минус щастие,
делима на сборуваните спомени, 

 

ще умножи в нарастваща прогресия 
безкрайната константа-самота ... 
Получихме любов, от нас обесена 
на онзи плет... До пътната врата... 

 

Лондон 25/09/2016 '  23:33

© Rositsa Chakarova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??