31.10.2009 г., 12:17 ч.

Кратко утринно прозрение 

  Поезия » Философска
440 0 7

                                    Кратко   утринно    прозрение

 

                                                                                        "Обичам те, животе, и се надявам, че

                                                                                           чувствата ни са взаимни..."

 

Щастлива съм, че ме научи да се радвам,

да търся стар приятел във врага

и да откривам в мрака светлина.

Във цъфналото цвете да виждам

усмивката ти лъчезарна,

на всеки ден  да бъда благодарна.

Когато падам, все да се изправям,

за всяка рана да те благославям.

Да правя от олово най-леките криле

и да остана непораснало дете.

 

                                                                            Диана  Загора

© Диана Кънева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??