Моята книга, за живота, не си струва.
Все се каня да й нарисувам птица.
Измежду страници накъсана хартия,
поне да има лъскава корица.
Паун, накичен с багри дъгоцветни,
изпънал тънка шия, с гордо оперение.
Как иска ми се да съм мъничко дете,
любовен стих
...и вечно вдъхновение.
17.07.2020
Елмаз Х.
© Елмаз Всички права запазени