13.11.2005 г., 22:35 ч.

Края 

  Поезия
1047 0 0
Края

Не знаеш ти за мене,
не знаеш моята мечта-
да бъда аз със тебе
не само във съня.

Всяка вечер,всеки ден
търся пътя към теб-
път през бури,обречен,
път страдален и проклет.

Но ще стигна ли не зная,
чака ли ме любовта?!
Май вижда му се края,
но там...чака самота!

© Донка Томицина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??