6.09.2009 г., 16:25 ч.

Краят на болката... 

  Поезия » Друга
473 0 2

 

Докосване нежно

и бавно пронизване.

Болка красива

без капка любов.

Пареща кръв

изящно се стича.

Вените ми горят.

Живея, но не дишам.

Кръвта ми е буйна,

облива ме цялата.

Падат капки сълзи

и измиват страха.

Поразява ме жадно

последно дихание.

Пареща болка

умря във вечността.

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??