6.06.2006 г., 18:09 ч.

Крещи, отрича! 

  Поезия
656 0 3
"Сърцето и мозъкът са съседи, но никога няма да бъдат приятели!"
Сън прекрасен,
или блян ужасен.
Защо сърцето те обича,
когато мозъкът отрича?
Очите виждат красотата,
но душата чувства и лъжата.
Че имах твоето сърце,
спомена държа в ръце.
Разумът крещи: "Пусни го!",
но тихичко нашепва: "Запази го".
Любов, ти изгаряща ми подари,
позволи ми да живея макар и в лъжи.
Да бъдеш мой, но не в мечтите,
да си до мен, но не в нощите.
Наяве искам ти да ме обичаш,
с целувки да ме разсъбличаш.
Но не с вятърните думи,
или с ласки тъй фалшиви.
Сън прекрасен,
или блян ужасен?
Сърцето иска да обича,
но мозъкът крещи, отрича!

© ЕЛИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??