19.06.2018 г., 13:55 ч.

Криеница 

  Поезия
213 1 0

Не можем да се
намерим –
аз се крия в думите,
а ти – зад тях.

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??