Заключено - това,
което не бива да бъде видяно
Заровено – онова,
което не бива да бъде желано.
Колкото по-малки криле,
толкова по-нависоко иска да лети.
Не знае, че падне ли,
лесно ще се осакати.
Истината е далече от очите,
но близо до сърцето.
Трудно ходиш по земята,
веднъж литнал ли си в небето.
Струва ли си да живееш красиво
в слепота,
или да живееш истински
в реалността?
© Kiril Spiridonov Всички права запазени