23.08.2004 г., 22:17 ч.

Кръговрат 

  Поезия
1186 0 0
От години все едно и също:
миг подир миг:
изгряващ и залязващ ден-
настъпващата нощ.
И в мислите за теб уви е същото.

© Гери Тушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??