2.03.2009 г., 2:13 ч.

Kръговрат 

  Поезия » Философска
812 0 13







със старата шевна машина на дядо


бродирам в живота си странни пътеки


показват ми минали делници те


с отрудени бръчки и мъка




кръстопътят е кръгъл без знаци


без да чакам поглеждам назад


черни пътища идват


кръгът ги завърта


и превръщат се те в булеварди




отправните точки за бегъл критерий


указващ живот без погром


но и без скука


ни водят със пълно сърце и доказват


че оверлогът на дедите ни


носи поука























ЧАР, овално

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??