7.02.2016 г., 20:49 ч.

Кръговрат 

  Поезия » Любовна
339 0 0

Тя го мразеше.
Всяка сутрин 
си тръгваше
завинаги.
Всяка вечер
се връщаше
завинаги.
Тя страшно много
обичаше
да го мрази.

© Щони Томов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??