18.01.2017 г., 21:16 ч.

Кръговрат 

  Поезия
262 2 8

Очите ме излъгаха... Повярвах!?

И ето ме, предаден съм от тях...

Душата ми предаде ме за туй, че

повярвах истински във любовта.

Сърцето ми, то с мене страда...

Защото то изгаря в плен на любовта.

Земята, кръговратът и съдбата...

Това са демони в нощта...

Очите ме излъгаха, повярвах.

И ето ме  – самотен съм в света.

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??