Очите ме излъгаха... Повярвах!?
И ето ме, предаден съм от тях...
Душата ми предаде ме за туй, че
повярвах истински във любовта.
Сърцето ми, то с мене страда...
Защото то изгаря в плен на любовта.
Земята, кръговратът и съдбата...
Това са демони в нощта...
Очите ме излъгаха, повярвах.
И ето ме – самотен съм в света.
© Ангел All rights reserved.