Кръговратът на
животаподхвърля ни напред - назад
.Понякога радва ни душата
,понякога сълзите ни текат
.
Но нима това не е
низ от спадове и върхове
и нима не е така в природата
,където всичко живо ще умре?
А нима не сме ний
Нали това са наш'те грехове
,а се оправдаваме пред Бога,
изправени пред вечните ни страхове.
© Иво Йорданов Всички права запазени