Jan 16, 2005, 6:58 PM

Кръговратът на живота 

  Poetry
1403 0 4

Кръговратът на

живота

подхвърля ни напред - назад

.

Понякога радва ни душата

,

понякога сълзите ни текат

.


Но нима това не е

животът -

низ от спадове и върхове

и нима не е така в природата

,

където всичко живо ще умре?


А нима не сме ний

животът?

Нали това са наш'те грехове

,

а се оправдаваме пред Бога,

изправени пред вечните ни страхове.

© Иво Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??