5.04.2006 г., 12:07 ч.

Kръстопът 

  Поезия
623 0 3
Тръгваш ли? Добре. Върви
Стигнахме с теб до вечния кръстопът!
Последна ласка, последно сбогом
И тръгваме по път различен, но сами

И така вървя до следващ кръстопът!
Притаила дъх
С надежда за по добър късмет

И ето, там в далечината - кръстопът!
Едно сърце за нов копнеж кипи
Пътя продължавам, но този път сме двама
А така ще е знам до следващ кръстопът!

© Последна Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??