24.06.2014 г., 21:06 ч.

Кръстопът 

  Поезия » Философска
455 0 1

Кръстопът

 

Белите страници на моя живот

чакат да бъдат изпълнени

с нови надежди към нов хоризонт,

с нови вълнения.

 

Слънцето чисто пред мен да блести,

всред океан от добри намерения,

корабът на предстоящите дни

да лети по вълните на вдъхновението,

 

търсещо щастие за наш`те съдби,

пристан за променливите ни настроения,

неоткрити пътеки по нови земи

или посоки към вътредуховните измерения.

 

Пътища много на всички страни

и хора по тях ще вървят.

Страноприемница ли да си изградя

или и аз да хвана по белия свят?

© Бойко Беров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??