4.10.2024 г., 7:43 ч.

Кръстопът или с Луна път заобиколен 

  Поезия » Философска
111 0 0
Кръстопът или с Луна път заобиколен

 

Чешма водата, бавна, бистра

Бърза мътна

Ябълката на раздора

В "Небесно Царство"

Кой сега стои зад Маска

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??