24.11.2007 г., 21:44 ч.

КръстоСловичка. 

  Поезия » Любовна
967 0 2
С пОгледа
Блещукащ
обИчта
изриЧам
зАреждаш
ме Мистично
с Трепетно
звЕздичкане.

Любов, означава:
Че за Обичта говориш с обаяние различно,
не просто вълшебно, а странно Мистично.
Че често думите стават излишни
и безмълвно Погледът говори.
Че денем се Зареждаш от срещите предишни,
а после Трепетно очакваш мигове по-нови.
Че всеки ден обредна клетва Изричаш -
"Да давам и да взимам от обичане"
И ако щастието значи да Блещукаш,
то любов е да сияеш... от Звездичкане.

П.С. Това е опит (не знам доколко сполучлив) да направя любовна кръстословичка - съотвено думите и обясненията им ;)

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??