5.06.2006 г., 7:11 ч.

кубче лед  

  Поезия
596 0 0
кубче лед
е сърцето ми.
и когато
докосвам те
с него,
изтръпваш.
кубче лед
е сърцето ми...
а някога
гореше за теб!
сега не го прегръщай,
късно е вече,
ще го стопиш,
а само то ми остана
след тебе...
сега не ме целувай,
ще потече
струйка
кристално чиста вода...
Бъди студен и ти,
така ще ме запазиш
жива!
след тебе...
Господи, оцелях!

© Радост Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??