Jun 5, 2006, 7:11 AM

кубче лед  

  Poetry
601 0 0
кубче лед
е сърцето ми.
и когато
докосвам те
с него,
изтръпваш.
кубче лед
е сърцето ми...
а някога
гореше за теб!
сега не го прегръщай,
късно е вече,
ще го стопиш,
а само то ми остана
след тебе...
сега не ме целувай,
ще потече
струйка
кристално чиста вода...
Бъди студен и ти,
така ще ме запазиш
жива!
след тебе...
Господи, оцелях!

© Радост Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??