8.04.2011 г., 13:46 ч.

Куче и Човек 

  Поезия » Философска
434 0 1

                Куче и Човек

 

Клошар един,

                    Човек на два крака,

излезе на прощада и проплака...

По Кофите не мога да успея!

От конкуренциятя люта.

Моля Ви, пратете ме

                     на Кучетата

                                    във Приюта.

Върви си! Рекоха му.

Туй не може да се случи

                                     Тук и Днес!

Утре в Офиса ни

           трябва да представиш

                   документ със снимка,

ЧЕ СИ БЕЗДОМЕН ПЕС.

 

Пази, Боже, да те яхат

                     новите капиталисти!

Излюпени от бивши

                               комунисти...

 

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Голямо попадение е да напишеш поезия за нещо толкова тъжно-прозаично, каквото е истинският живот - без маска и без грим. Аплодисменти!
Предложения
: ??:??