20.01.2020 г., 8:03 ч.

Куче в чекмедже 

  Поезия » За деца
726 0 1

Студено е навън,

аз вкъщи съм на топло.

Пред блока кученце самотно,

мъничко и свито от студ трепери.

 

Видях го от прозореца

и без да се замисля

излязох и го гушнах,

а то се сви в мене.

 

Прибрах го у дома

и сега сме двама.

Ще го скрия в чекмеджето

да не ми се кара мама.

 

© Павел Красимиров Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Моят домашен любимец »

16 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??