20 янв. 2020 г., 08:03

Куче в чекмедже 

  Поэзия » Для детей
740 0 1

Студено е навън,

аз вкъщи съм на топло.

Пред блока кученце самотно,

мъничко и свито от студ трепери.

 

Видях го от прозореца

и без да се замисля

излязох и го гушнах,

а то се сви в мене.

 

Прибрах го у дома

и сега сме двама.

Ще го скрия в чекмеджето

да не ми се кара мама.

 

© Павел Красимиров Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Моят домашен любимец »

16 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??