31.03.2005 г., 3:09 ч.

Куче в резерв 

  Поезия
926 0 1
Не наливайте бира
на потното куче.
Оставете на мира
уморената плът.
Нека мляко с кафе
от машината суче
и на кокал с месце
да прегризва вратът.
Нека кучката своя
с език да лигави,
да се дави в покоя
на влажния плод
и от ужас да вие,
че пак е забравил
под луна да зарие
за утре живот.

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??