Mar 31, 2005, 3:09 AM

Куче в резерв 

  Poetry
927 0 1
Не наливайте бира
на потното куче.
Оставете на мира
уморената плът.
Нека мляко с кафе
от машината суче
и на кокал с месце
да прегризва вратът.
Нека кучката своя
с език да лигави,
да се дави в покоя
на влажния плод
и от ужас да вие,
че пак е забравил
под луна да зарие
за утре живот.

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??