18.02.2007 г., 20:12 ч.

Кучето, което обичах 

  Поезия
955 0 5
Никога не те разбирах,
езика ти тъй чужд,
ала в погледа ти виждах,
кога е слънце и кога дъжд.
Ти бе мой спътник и приятел,
с теб плачех и се веселях,
родени сме от един създател,
и когато те загубих дори не осъзнах.
-
В съзнанието ми сякаш си още жив,
Нищо, че не бе човек, ти бе до мен,
тъй свободен, нежен и игрив.
Ще ти благодаря до сетния си ден.

© Ами Тола Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??