Да разкажа.
Какво да разкажа?
Колко пъти бях твоята кучка?
Колко пъти ме пращаше в ада -
Раят не бил за блудници.
Да разкажа.
Какво да разкажа?
Че ме обичаше - страховито.
Аз - безумно млада.
Ти - убийствено егоистичен.
Да разкажа.
Какво да разкажа?
Беше огън от страст и безумие.
Беше грях, но беше наслада.
Беше... днес не е същото.
Да разкажа. Какво да разкажа?
Как приключват подобни стихии?
Остава пепел, остава камък. Остава болката.
От ùмането.
........................
Днес още търся тебе в другите.
И не те намирам - вия неистово.
Да разкажа ли?
Как пък веднъж не ти го казах тогава:
Кучката те обичаше.
© Наталия Божилова Всички права запазени