1 sept 2009, 23:12

Кучката те обичаше 

  Poesía
2667 2 47

 

Да разкажа.

Какво да разкажа?

Колко пъти бях твоята кучка?

Колко пъти ме пращаше в ада -

Раят не бил за блудници.

Да разкажа.

Какво да разкажа?

Че ме обичаше - страховито.

Аз - безумно  млада.

Ти - убийствено егоистичен.

Да  разкажа.

Какво да разкажа?

Беше огън от страст и безумие.

Беше грях, но  беше наслада.

Беше... днес не е същото.

Да разкажа. Какво да разкажа?

Как приключват подобни стихии?

Остава пепел, остава камък. Остава болката.

От ùмането.

 ........................

Днес още  търся тебе в другите.

И не те намирам - вия неистово.

Да разкажа ли?

Как пък веднъж не  ти  го  казах тогава:

Кучката те обичаше.

© Наталия Божилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??