19.05.2022 г., 17:52 ч.

Кукла си 

  Поезия » За деца
454 0 4

Ти си руса и красива

с къдрави коси

искам винаги да бъдеш

в моите игри.

Кукла си- но сякаш ми говориш

с мен във нощите си спиш

никога дори не спориш

за ръка ме все държиш.

Ти си повече от вярна

и приятелка добра

и в разходките се включваш

в слънчев лъч се завъртя.

Имаш рокля като фея

от ефирна синева

искам с тебе да попея

щом зората те избра.

Ти си руса и красива

с къдрави коси

искам винаги да бъдеш

в моите игри.

Кукла си- но сякаш ми говориш

и шептиш, когато спя

и вълшебства ще отвориш

в мойте сънища в звезда.

© Деница Петрова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Когато стане нощ и играчките оживеят... »

6 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??