30.12.2009 г., 10:21 ч.

Кукло моя 

  Поезия » За деца
650 1 2

КУКЛО МОЯ

 

Кукло моя, хубавелке!

Ела да те гушна!

Как прекара днес без мене?

Беше ли послушна?

Аз в "градината" рисувах,

писах и танцувах.

Но за тебе, мила кукло,

мислех и тъгувах.

Затова тъй рано-рано

бързах да се върна.

Тебе, Шарко и Писанка

сладко да прегърна.

© Лилия Велчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??