7.10.2014 г., 23:25 ч.

Куку вафла 

  Поезия » Друга
978 0 1

Куку-руку, вафла чудна,

пълна с течен шоколад,

тъй понякога се чувствам,

а очите се заливат в смях.

 

Жабешките ми крачета

се понасят в странен такт,

погледът ти ги изпива,

те се гърчат пак... и пак.

 

Ръката ти - за моето бедро излята,

ми оставя огнен знак,

жадуваш цялата да ме целуваш,

да се изпиваме до мрак.

 

С шоколадът тройка правим,

той ни е помощник стар,

ти рисуваш върху мене,

аз пък съм ти нечакан дар.

 

Отмаляла върху теб заспивам

и май че от лимонче се нуждая,

доволната усмивка да прикривам,

с теб съм цяла, пак мечтая.

 

Сладка, хрупкава и вкусна,

и говори, не мълчи...

Вещицата отпуск взема,

куку вафла знам си ти.

© Гъсеница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??