Ще ти построя кула
С много ръбове
И ъгли
Във всеки ъгъл
Ще сложа за теб
Малък добре увит пакет
За да можеш всеки ден
С дългата си
Червена
Рокля кадифена
Да търсиш и намираш
И като паяжини
Да ги събираш
© Ирина Александрова Всички права запазени