Вън...
От очертаните граници,
в които не поисках да вляза...
Някъде там ли срещнахме!?
Подари ли ми цвете, не помня...
Някаква никаква...
... чувствам се!
Себе си с привкус на други...
Долавям нотки вълнение?
Или преструвки от куртоазия...!?
© ДРУГА Всички права запазени