25.12.2009 г., 18:41 ч.

Къде да те открия? 

  Поезия » Друга
581 0 12
Едно топло огнище ми трябва за измръзналите ми ръце.           Две нежни очи да ме гледат   щастливи, с цвят на море.           Глътка въздух, надежда една, приятелско рамо в деня и нощта.         Един дом без ключове   и... капка любов -     за да се напия!    

... ..............................

Къде да те открия?

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??