21.04.2010 г., 20:11 ч.

Къде е краят 

  Поезия » Философска
640 0 2

Къде е краят?

За началото не питам - то е в мен.

Страхът е страх от края.

А ако краят просто е начало

и после все така до края...

Тогава?

Краят слива се в едно с началото.

И ето, с вик се ражда в мен

безкраят!

© Татяна Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??